Syyskuun vikat agitreenit

Syyskuun puolella lupasin näemmä ryhdistäytyä treenipäiväkirjan suhteen, joten raapustetaanpa bloginkin puolelle syyskuun vikojen Koivis-aksailujen kuulumisia.

Treenattiin ensin hyppytekniikkaa sillä sarjalla, missä muutetaan viimeisen esteen korkeutta. Nopalla muut rimat 15 cm, mutta viimeistä rimaa muutettiin seuraavalla kaavalla: 15 cm - 25 cm - 35 cm - 25 cm - 15 cm - 20 cm - 30 cm - 40 cm - 30 cm - 20 cm. Nopalla on kuulemma kiva ja taloudellinen tekniikka. Oli ilmeisesti tokakertalaisella aika pitkä sarja, ja 40 cm rima vähän hätkähdytti pientä koiraa, kun ei olla sellaista aiemmin hypitty. Nimittäin, kun ruvettiin laskemaan rimaa 40 cm jälkeen takaisin alaspäin, niin Noppa kiersi vikan hypyn. Kutsumalla sitä vikan hypyn takaa saatiin kuitenkin sarja vietyä onnistuneesti päätökseen :)


Sitten pähkittiin ylläolevaa rataa, jossa siis putkelta neloshypylle se meille uusi juttu - takaakierto. Aika pitkälle Noppaa pitää kiertoon vielä saattaa, mutta muutaman toiston jälkeen se alkoi selvästi tajuta homman ideaa. Mulla on ollut puidenkierrossa käskynä kierrä, mutta kun yritin siirtää sen takaakiertoihin, niin Noppa loogisesti kiertää koko esteen. Otetaan siis takaakiertokäskyksi takaa


Seuraaviin treeneihin me ehditäänkin vasta lokakuun lopulla, mutta yritys olisi kova ehtiä edes kerran tässä välissä Purinalle treenailemaan itsekseen!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Rakkulainen sidekalvontulehdus ja muita kuulumisia

Joko tämä voisi riittää?

Kasvua, leikkitreffejä ja korva-ajatuksia