Tavoitteet on tehty rikottaviksi...

... olen huomannut asian jo monena vuotena. Niinpä vuosi sitten, tammikuussa 2016, listasin ensimmäistä kertaa Nopan blogin aikana uudenvuodentoiveita ainaisten -lupausten ja -tavoitteiden sijaan.


Erityisesti toivoin kuluneelle vuodelle koko lauman terveys. Ja kuinka ollakaan: muutaman onnettomuusalttiin vuoden jälkeen ollaan oltu terveitä kuin pukit! Tammikuun lopussa Nopalla oli muutaman päivän kestänyt ripuli, mutta sen jälkeen ei mitään. Ihmisväkikin on pysynyt tolpillaan. Ja Siiri! <3 Siiri on vieläkin meidän kanssa, pontevana kuin mikäkin possunokka!

Nopan kanssa toivoin, että koiran ja omistajan välinen suhde vahvistuisi entisestään. Niin on käynyt, päivä päivältä meillä synkkaa paremmin. Agilityn parissa toivoin kivaa yhdessätekemisen meininkiä ja iloista mieltä; tällä meiningillä on treenattu koko vuosi enemmän ja vähemmän säännöllisesti, ja meillä molemmilla on ollut kivaa treeneissä. Tokoon uhkasin suhtautua tavoitteellisemmin ja kyllä: meillä on alokasluokan liikkeet ja osa ylempienkin luokkien liikkeistä hanskassa. Koevalmius antaa edelleen odotella itseään, mutta eiköhän senkin aika vielä tule.

Omiksi isoiksi jutuiksi viime vuodelta nimesin valmistumisen luokanopettajaksi (check, papereita odotellessa!), muuton (luulin, että Helsingistä Espooseen, mutta nippanappa pysyttiin Stadissa!) ja pentuhaaveilun. Haaveilu jatkukoon, toivottavasti haaveet muuttuvat vielä todeksi! :)Mitäs sitten nyt, kun vuosi 2017 on ollut täällä jo neljä päivää? Mitä tapahtuu? Mitään lupauksia ei taaskaan ole luvassa, mutta muutama ajatus tälle vuodelle kuitenkin:

Nopasta tulee entistä fiksumpi koirakansalainen. Laajennetaan lenkkihuudeja välillä myös uusille kulmille ja keskustan vilinään. Pidetään yllä tärkeitä koirakaverisuhteita. Treenataan agilityä ja tokoa sillä tavalla kuin hyvältä tuntuu. Möllikisoja ja -kokeita, jos niihin itse uskaltaudun. Ehkä kiinnostutaan rallytokosta, kuka tietää? Retkeillään paljon. Jatketaan koiranpentuhaaveilua.


Näihin kuviin, näihin tunnelmiin. Huomenna paluu Helsinkiin ja arkeen, vähän näkyy jo 2 viikon kylästely Nopankin vireystasossa :D Hyvää ja menestyksekästä uutta vuotta kaikille blogin lukijoille! :)

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Rakkulainen sidekalvontulehdus ja muita kuulumisia

Joko tämä voisi riittää?

Kasvua, leikkitreffejä ja korva-ajatuksia