Tämän viikon aktiviteetteja

Perus-lenkkeilyn lisäksi meidän viikkoon on mahtunut seuraavaa:

Maanantai 13.4.
Agitreenailua koirapuistossa aamulenkin yhteydessä. 2on2offin kertailua käskysanalla koske. Koska muistui hyvin mieleen, treenailtiin sitten kestoa. Muutaman kerran vapautin mutkan kautta putkelle, jonka jälkeen palkka. Muutama suora vapautus pidemmän välimatkan päästä, muutama vapautus ihan koiran vieressä, kun olin ensin kävellyt kauemmas ja palannut palkkaamaan.

  
Tiistai 14.4.
Iltalenkin lomassa päätin ajaa tämän kesän ekan jäljen. Jospa nyt saataisiin vihdoin jäljestysharrastus kunnolla käyntiin (eli tehtäis sitä  useammin kuin kerran kesässä :D), kun nuo nenähommat olisi Noppikselle niin ältsin hyvä juttu. Suora jälki, n.8 metriä pitkä, joka askeleella keitettyä possua ja alku- ja loppukohdissa kunnon tamppaus + paljon nameja. Yllättävän keskittyneesti Noppa ajoi jälkeä! Alkuun oli vähän pyörimistä ja pari kertaa sai jäljen aikana korjata suuntaa, mutta muuten oli tosi hieno jälkikoira. Eteni hi-taas-ti, mutta koko ajan nenä oli töissä ja namit löytyivät.

Keskiviikko 15.4.
No taas tehtiin jälkeä! Mehän ollaan jo ihan ammattilaisia, kun näin useasti treenataan ;) Iltalenkin yhteydessä tämäkin. Saman mittainen jälki mitä edellisenäkin päivänä, joka askeleella keitettyä possun sydäntä + alun ja lopun tamppaukset. Hieno jälkimies oli tälläkin kerralla. Todettiin lenkki- ja jälkikamuna olleen Saran kanssa, että pitää selkeästi alkaa tehdä Nopalle pidempiä jälkiä, koska toistaiseksi se on aina päässyt kunnon jälkimoodiin vasta viimeisen metrin aikana.

Kuva: Sara

Torstai 16.4.
Heiluvan Hännän treenilöiset, joista oma postauksensa :) 

Perjantai 17.4.
Aamulenkillä muutamia nopeita poispäinkäännöksiä, jotka oli Nopasta hirmu hauskoja :D

Iltapäivällä otin vihdoin härkää sarvista, kaivoin imurin, namit ja naksuttimen esille ja ryhdyin ehdollistamaan imurista huippukivaa juttua. Namia sai ensin imurin katsomisesta ja nuuskuttelusta, sitten namia sai syödä maasta imurin vierestä, ja lopuksi namihana aukesi aina imurin käynnistyessä ja sulkeutui imurin sammuessa. Tästä se kuulkaa lähtee! 

Illalla käytiin juoksemassa vajaan tunnin lenkki, välissä pitkä kävely- ja haistelutauko. En oikein vielä(kään) tiedä, onko tuo juokseminen hyvä juttu Nopan kanssa. Se tuntuu hölköttävän melkein koko matkan korvat luimussa peitsaten, ympärilleen pälyillen, ja vasta ihan vikoilla minuuteilla meno muuttui rennoksi ja tasaiseksi raviksi. Mietityttää, että tekeekö sitä juoksulenkeillä vaan hallaa Nopan vire- ja stressitasoille.


Viikonlopuksi Noppanen suuntaa Paavon luokse hoitoon, joten varsin aktiivista menoa on varmaankin luvassa :)

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Rakkulainen sidekalvontulehdus ja muita kuulumisia

Joko tämä voisi riittää?

Kasvua, leikkitreffejä ja korva-ajatuksia