Toiset päivät ovat parempia kuin toiset

Tällaiset päivät on hyviä. Kun voi sukeltaa metsikköön kamujen kanssa.

Tänään ei ollut hyvä päivä. Noppa vetäisi melkoiset kierrokset jokaisesta vastaantulevasta koirasta, bongaili niitä jo hurjan pitkästä matkasta, ja rähjäsi tietenkin jokaiselle. Kotipihalla se höselsi Hamletin kanssa siihen malliin, että ohikulkevan naapurin perään oli pakko ampua rähisten. Hihnakaan ei ollut kunnolla kädessä, niin että melkein iholle asti pääsi.

Kun sitten tarkemmin mietin tämän päivän epäonnistumisia, huomasin, että onhan Noppa ollut jo muutaman päivän hiukan tavallista levottomampi. Ulkona se on vetänyt hihnassa, mitä se ei yleensä tee, ja kierrokset on helposti kääntyneet liian korkeiksi. Sisällä sen on välillä ollut hankala rauhoittua huilaamaan, vaan se on läähätellyt ja seurannut minua joka paikkaan.

Välillä meillä meni jo tosi mukavasti, mistä kirjoittelinkin. Ehkä senkin takia nämä takapakit tuntuu erityisen raskailta. Viimeisen kahden viikon aikana Nopalla on kolme kertaa ollut vatsa sekaisin, ja muutamana yönä piti herätä sitä ulkonakin käyttämään. Tämän takia ruokavalio on ollut viime viikkoina tavallista suppeampi ja sisältänyt lähinnä nappuloita ja satunnaisesti keitettyjä lihoja. Ehkä pikkuhiljaa uskallan taas alkaa antamaan raakaa, niin saadaan kongiin täytettä ja Nopalle rauhoittavaa tekemistä.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Rakkulainen sidekalvontulehdus ja muita kuulumisia

Joko tämä voisi riittää?

Kasvua, leikkitreffejä ja korva-ajatuksia