Tänään

Tänään oli hyvä päivä. Sellainen, joita toivoisi paljon enemmänkin. Aamu aloitettiin nuuskuttelulenkillä, kierreltiin taitavasti kaikki vaaranpaikat elikkä nokakkain tapahtuvat ohitukset. Kotona Noppa sai kongin täynnä kalkkunan jauhelihaa, kun lähdin töihin.


Iltapäivällä tunnin metsänuuskuttelu. Ei ollut taaskaan kiire minnekään, mentiin Noppiksen tahtiin. Illalla lähdettiin kohti Pitäjänmäkeä rähjäkurssin toiselle yksilökerralle. Taskut oli lähtiessä täynnä nakkeja, keitettyjä kivipiiroja, kolmea erilaista nappulalajia ja kuivattuja kalkkunanameja. Juna-asemalla mulla oli pokkaa hihkaista jo pitkästä matkasta "ei saa silittää", kun pikkutyttö oli ryntäämässä kohti Noppaa. Pitää päästä yli tästä kiltteydestä ja kohteliaisuudesta toisia ihmisiä kohtaan. Nyt on nimittäin ensisijaisen tärkeää olla Nopalle kohtelias ja kiltti.

Taas sai Nopasta olla ylpeä. Kurssikerroilla näen Nopan muidenkin silmin ja hoksaan, miten taitava ja hieno ukkeli se onkaan. Hirvittävästi saatiin kohtiläksyjä, eipähän lopu temput tulevalta viikolta!

  • Käsikosketuksen vahvistaminen, keston lisääminen, käden seuraaminen molemmin puolin, seurattavan käden puolen vaihtaminen, peruuttavan käden seuraaminen ja eteenistuminen.
  • Nopeat poispäinkäännökset temppuna, ei siis pelkästään silloin, kun tulee hankala tilanne vastaan!
  • Rauhassa katsomista
  • Lähestymistreenejä vieraidentuttujen ihmisten kanssa (koiralliset kaverini, jotka ette vielä ole Noppaa tavanneet, tiedätte odottaa yhteydenottoani ;))
Kotimatkalla jäätiin yhtä asemaa aiemmin pois täpötäydestä junasta ja käveltiin kotiin loput kaksi kilometriä. Piipahdettiin myös koirapuistossa, jossa Noppa spurttaili hienosti. Nyt ollaan kotona, reporankoina molemmat, valmiina kohti yöpuuta.

Kommentit

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Rakkulainen sidekalvontulehdus ja muita kuulumisia

Joko tämä voisi riittää?

Kasvua, leikkitreffejä ja korva-ajatuksia