5 kuukautta ja yökylässä

Blogihiljaisuus päättyköön! Viime päivityksen jälkeen elämä on ollut aikamoisen normaalia eikä bloggaamisen aihetta oikein ole ollutkaan. Päivitetään nyt kuitenkin hiukkasen karvanopan kuulumisia.

 Korvat alassss ja korvat ylösss!


Reilu viikko sitten ikämittari siirtyi viiteen kuukauteen. Mitä 5 kk vanhalle Nopalle kuuluu? (kolmikuisen Nopan puuhia täältä ja nelikuisen täältä)
  • Noppa osaa käskystä istua, mennä maahan, seistä, päästää irti, ottaa katsekontaktin.
  • Pyöräilijät ja autot ovat herättäneet jälleen uutta mielenkiintoa, joten niitä ohitellaan edelleen "käskyn alla" eikä vapaasti.
  • Sisäsiisteys on jälleen edistynyt. 99 % kaikki yöt ja työpäivät Noppa on tekemättä sisälle mitään! Silti lähes päivittäin tapahtuu pieniä vahinkoja.
  • Ruokinnassa ollaan siirrytty kahteen päivittäiseen ateriaan Nopan ryhdyttyä säännöllisesti jättämään jonkun kolmesta ruoasta väliin. Kerta-annoksena puolisentoista desiä (meillä ei olla niin turhan tarkkoja...) nappulaa, lisänä joskus kermaviiliä/piimää/jugurttia ja öljyä. Päivittäin puruluita. Omistaja haaveilee siirtymisestä 50/50-ruokintaan. Saa nähdä, tuottaako haaveilu tulosta.
  • Noppa on edelleen rohkaistunut hurjasti vieraiden ihmisten, kovien äänien yms. suhteen. Imuri tosin on paha paha juttu.
 "Voisitko sa vieda ton imurin pois???"

Viime viikonloppuna Noppa pääsi yökylään Hampun luokse. Hampun blogista löytyy juttua Nopan kyläilystä enemmänkin, mutta pistetään nyt tähänkin muutama Hampun porukoiden (eli tällä kertaa Juhon) ottama kuva Nopandeeruksesta:

"Täsä mä juoksen!"

"Täsäkin mä juoksen!"

"Täsä me juostaan Hampun kaa!"

"Ja täsä mä pönötän!"

Kuten ennalta saattoi arvatakin, Noppa ei pahemmin potenut koti-ikävää tai muistellut meitä, luuli varmasti muuttaneensa uuteen kivaan kotiin. Noppa pääsi Hamletin mukana myös cavaljeeritreffeille, ja siellä se oli kuulemma ihastunut pikkuruiseen cavapentuun. <3

Noppa irrotti myös molemmat alakulmurinsa Hampun kanssa telmiessään, nyt enää odotellaan yläkulmureiden irtoamista!

Yksinollessaan Noppa nykyään pääosin ilmeisesti nukkuu, kunhan sitä vain on lenkitetty ja sen kanssa puuhasteltu kunnolla ennen yksin jäämistä. Muussa tapauksessa (ja joskus huolimatta kaikesta aktivoinnistakin) kotiin palaajaa saattaa olla vastassa tällainen näky:


Tänään lähdetään viikonlopuksi mökkipuuhiin! Ihanaa, kun Nopan jalka on taas kunnossa, niin se pääsee kunnolla rellestämään ja uiskentelemaan :)

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kasvua, leikkitreffejä ja korva-ajatuksia

Joko tämä voisi riittää?

Rakkulainen sidekalvontulehdus ja muita kuulumisia