Pentutreffit ja liimakorvat

Tiistai-iltana sadepilvet rakoilivat ja pääsimme kuivin nahoin ja turkein lähtemään Kannelmäkeen treffaamaan Luka-veljeä ja Wii-siskoa isäntäväkineen sekä Sirpa-kasvattajaa. Loppujen lopuksi meitä olikin paikalla hurjan monta: kolme kääpiötä, Wiin kaksi "isosiskoa", kolme ihmislasta ja kuusi ihmistä sekä koko ajan puistossa oli myös muuta sakkia. Menoa ja meininkiä siis riitti!

Pojilla oli poikien jutut:

 Aina välillä siskolikan sattuessa kulkureitille sitäkin maltettiin morjenstaa:

Noppa, Luka ja Wii

Tehdään jono!

Ihan tosi mahtavaa, että kääpiöpojilla synkkaa vielä(kin) näin hyvin! Toivottavasti pojat pysyvät kavereina vielä pitkään :) 

Koirapuistossa viipottavat kolme lapsukaista toimivat erinomaisina häiriötekijöinä Nopalle, jolla ei juurikaan ole lapsista (positiivisia) kokemuksia. Selvästi lasten leikkien tullessa liian lähelle Noppa hiukan luimistellen väisti, mutta toisaalta meni välillä itsekin katsomaan lähempää, mitä pikkupojat puuhasivat.

Melkein puolentoistatunnin riehumisten jälkeen Sirpa vielä liimasi Nopan korvat. Nyt kehtaa mennä sinne näyttelyynkin ;)


Puistosta suuntasimme vielä kulkumme Hampun luokse, mutta veto oli karvanopalta jo vähän poissa, ja se keskittyikin lähinnä tuhoamaan Hampun puruluita. Kaiken kaikkiaan hurjan kiva ja koiramainen ilta, ja vallan hienoa oli nähdä Wii-siskoakin pentulaatikkoaikojen jälkeen! :)

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Rakkulainen sidekalvontulehdus ja muita kuulumisia

Joko tämä voisi riittää?

Kasvua, leikkitreffejä ja korva-ajatuksia