Naps naps!


Viime lauantain agilitytreeneissä aloitettiin Nopan kanssa vihdoin keppien opiskelu. Mulla oli kytenyt mielen perukoilla ajatus opettaa Nopalle 2x2-kepit, mutta oma kokemattomuus ja tarjolla oleva ohjuriapu saivat mut vihdoin taipumaan ohjurikeppien opiskeluun. Treenikaveri Tiina on aika pätevä ohjuriopettaja, joten hänen kanssaan sitten aloitettiin kuuden kepin pätkällä. Noppa meni hihnassa ihan jees, mutta itsekseen livisti jokaisesta mahdollisesta välistä pois. Selvästi sillä kuitenkin pääkoppa raksutti, ja yhden onnistuneen itsenäisen suorituksen jälkeen se sai superpalkan ja lopetettiin keppiprojekti siltä erää.

Toisena juttuna tehtiin ylläolevaa rataa. Noppa on melkoinen putkibongari, ja yritti muutamaankin otteeseen livistää suoraan ykköshypyltä putkeen. Aika tarkkaan sen sai ohjata, jottei livistystä päässyt tapahtumaan.

Niin ja mikä naps naps? Treenikavereiden mukaan kuulemma napsuttelen sormia Noppaa ohjatessani :D Se luultavasti kiihdyttää sitä entisestään, joten pakko ilmeisesti joko treenata hanskat kädessä tai kädet nyrkissä :D

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kohti parempaa elämää

Rakkulainen sidekalvontulehdus ja muita kuulumisia

Kasvua, leikkitreffejä ja korva-ajatuksia