Koiratreffejä ihan urakalla

Viimeisen viikon aikana ollaan sosiaalistettu Noppaa tapaamalla ahkerasti muita, tuttuja koiria. Toki kaikkea muutakin on ehditty puuhata, mutta koiratapaamiset ovat olleet ainakin meille ihmisille ja varmasti myös Nopalle päivien kohokohtia.

Viime perjantaina matkasimme junalla Juhon, Saran ja Hamletin luo. Hamlet on cavalier kingcharlesinspanieliuros, joka viettää pian 1-vuotissynttäreitään. Se on Siirin ja Selman lisäksi meidän tärkein koirakaveri, jota nähdään melko usein, joten toivomme kovasti poikien leikkien sujuvan jatkossakin yksiin. Kuvat Nopasta ja Hamletista (C) Sara.

 

Aikamoinen Noppa-vieras valtasi heti kaikki Hampun tavarat...

Maanantaina suuntasimme junalla ja bussilla Tuomarinkartanon pelloille tapaamaan suomenlapinkoirapoikia Kurua ja Haltia. Molemmat ovat jo isoja, aikuisia koiria, joten mennessä vähän jännitti, miten kolmikon yhteiselo sujuu. Halusin kuitenkin Nopan tapaavan isoja ja haukkuvia koiria ennen tulevan viikonlopun visiittiämme Siirin ja Selman luo, joten pentuystävälliset lappalaispojat olivat hyvä valinta leikkikavereiksi.

Kuru ja Noppa -tästä se ystävyys lähtee!

No hitto, siellä ne isot pojat menee! Pakko pysyä perässä!
                          

Nopalla meni lujaa.

 Rauhallista rinnakkaiseloa.

Tiistaina matkattiin vuorostaan toisille kääpiötreffeille Vantaalle. Mukana peuhaamassa olivat tällä kertaa Paavo- ja Luka-veljet.

Onpahan ollut taas ohjelmaa!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kohti parempaa elämää

Rakkulainen sidekalvontulehdus ja muita kuulumisia

Kasvua, leikkitreffejä ja korva-ajatuksia