Noppa 9 viikkoa

Noppa täyttää tänään 9 viikkoa -iso mies siis jo. Viikon aikana se on kotimittauksen perusteella kasvanut korkeutta 4 cm. Painoseurantaa emme ole voineet tehdä, koska uusi hieno, kertaalleen jo vaihdettukin vaakamme ei kykene yhteistyöhön. Sen mukaan Noppa painaa mitä tahansa 0-700 gramman väliltä... Uusin kasvukuva löytyy kasvugalleriasta.

Viime yönä Noppa oksensi valkoista vaahtoa kolme kertaa (klo 1.37, 5.40 ja 6.05 -kyllä, olin hereillä). Oltiin tietysti ihan kummissamme ja ihmeteltiin, mikäs pennulle nyt tuli. Hieman asiasta konsultoituani saimme kuulla sellaisesta asiasta kuin tyhjän mahan oksennus. Anteeksi mikä? Ei ole umpiahneiden lappalaistyttöjen kanssa tällaisesta asiasta kuultukaan :D


                               Loppukevennys: Pilvimarjan Todellinen Kääpiö? :D

Kommentit

 1. Tyhjän mahan oksennus saattaa olla just tollasta valkoista vaahtoa tai sitten vähän vaahtoavaa keltaista limaa. Koulutushetket ja -namit on oiva keino välttää oksenteluja tasaisen ateriarytmin kanssa, samoin jos jättää yöksi jotain nakerreltavaa (pehmeä puruluu, siankorva tms.) niin saa vähän irti edes, ettei maha ole liian kauaa tyhjä.

  Nefer on joskus yöllä oksentanut, Seti taas vanhempana kerennyt sitä enemmän tutustuttaa meitä tähän aktiviteettiin. Onneksi tämä korjaantuu helposti. :)

  VastaaPoista
 2. Ihana pieni kääpiö :) Me ollaan käyty tasaisin väliajoin Mustissa ja Mirrissä, saa samalla sosiaalistumista, ruokaa ja sen punnituksen.

  VastaaPoista
 3. Sehän tässä niin pöljää onkin, että Nopalla oli viime yönäkin dentastick pureskeltavana :D Mekin taidetaan ruveta käymään Mustissa ja Mirrissä, niin saataisiin edes muutama punnituslukema. :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kohti parempaa elämää

Rakkulainen sidekalvontulehdus ja muita kuulumisia

Kasvua, leikkitreffejä ja korva-ajatuksia