Mökkiviikonloppu

Vietimme äitienpäiväviikonlopun vanhempieni luona maalla. Matkaan lähdimme perjantai-iltana junalla; matka Lappeenrantaan kesti parisen tuntia. Etukäteen vähäsen jännitti, miten pidempi junamatka Nopalta sujuu, mutta onneksi kävi ilmi, ettei huoleen ollut aihetta. Noppa matkusti kuin vanha tekijä, ei jännittänyt yhtään. Ensimmäisen tunnin se kulutti kanssamatkustaja-labradorin tuijotteluun ja konduktöörin hurmaamiseen, toinen tunti kului lattialla nukkuessa.

Aika pätevä pieni junakoira!

Perillä kotona odottivat kaksi hirmua: Siiri ja Selma. Etukäteen mietitytti, miten koirien kohtaaminen ja yhteiselo sujuisivat -tytöt kun eivät ole niitä kaikkein koiraystävällisimpiä koiria. Tämäkin huolenaihe osoittautui onneksi turhaksi. Noppa sujahti joukkoon helposti ja havaitsimme sen puhuvan täydellisesti koiraa. :) Se otti hienosti paikkansa lauman pienimpänä, alistui isommille ja tietysti yritti paremmin tutustuttuaan jo vähän härkkiäkin toisia. Ymmärsi kuitenkin hienosti Siirin ja Selman ärähtäessä vastalauseensa.

Peräkanaa pitkin pihaa.

 Selma tekee tuttavuutta, Siiriä haukututtaa...

 Selma ja Nobel mökillä.

Noppa pääsi myös tutustumaan hevosiin. Kävimme tallilla tekemässä hommia ja moikkaamassa omaa Sharo-tinkeriä kavereineen. Noppa oli jälleen Hyvin Rohkea Pieni Koira eikä pelännyt hevosia ollenkaan.

Ohooo, siellä näkyy hevoinen!!

 Tuijotuskilpailussa Noppa ja Herkku.

Tuijotuskilpailu myös Sharon kanssa.

 Shetlantilaisten kohtaaminen. Riitu ja Noppa.

 Ehkä Nopastakin tulee isona hevoinen; heinä ainakin on hyvää!!

Lauantaipäivää vietettiin mökkeilyn merkeissä Saimaan rannalla. Oman perheen lisäksi paikalle pääsivät myös mummo ja pappa sekä tätini miehensä kanssa. Jälkimmäisille kuuluu muuten suuri kiitos ja kunnia siitä, että Noppa yleensä on meillä; he kyytivät meitä Pilvimarjalaan ja takaisin monia kertoja! Noppa pulahti päivän aikana myös järveen, vahingossa tosin, eikä se tainnut tulla kenellekään yllätyksenä. Eihän sitä pikkukoira voi ehtiä jarruttaa ajoissa, kun ranta tulee vastaan... Tulipahan todistettua, että uimataitoa löytyy!


 Vahingossa onnistui näin hieno rakennekuva!


 Siiri tutustutti Nopan mökkiläisen elämäntehtävään: ruokailun tarkaavaiseen valvomiseen.

 Yritettiin yhteiskuvaa kolmikosta vaikka kuinka kauan. Jotain ehkä kertoo se, että tässä on onnistunein otos...

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kohti parempaa elämää

Rakkulainen sidekalvontulehdus ja muita kuulumisia

Kasvua, leikkitreffejä ja korva-ajatuksia