Tokovideoita

Tässä näitä lupaamiani tokovideoita. Ensimmäisessä Noppa demonstroi noutoa, jälkimmäisessä liikkeestä maahanmeno. Mun mielestä näyttää hyvältä, vaikka paljon tekemistä toki onkin :) Toivotaan, että tällä kertaa videot näkyykin kaikille!
Kommentit

  1. Ei näy iPadille ainakaan. Niin jo odotin kun näin koirat.comin puilella viestin! Täytyy avata Jarkon kannettava, jos se suostuisi yhteistyöhön.

    VastaaPoista
  2. Hienolla mallilla teillä on jo nouto :)

    VastaaPoista
  3. Upee noutu, iloa ja tekemisen riemua. Jäävissä liikkeissä näkyy kenties ennakointia. Jättäytyy taakse odotteleen käskyä ja valmiina palkattavaksi ;-) Meillä ei voi tehdä noita montaa toistoa juuri tuon ennakoinnin takia. Noi on keskimäärästä fiksumpia tapauksia :-) Me tehdään paljon variaatioita. Jääviä liikkeitä kaiken sekaan ja eriskummallisissa tilanteissa esim ruokakupille mennessä tai iltapissalla. Peruskuviota (kisanoamisa treenejä) hinkatessa Ansa tekis yksikseen koko setin, ennakoi mielellään kaikessa. Mä luulen, että sulla käsissä samanlainen, ihana tapaus. Suosittelen jo nyt pakan sekottamista, jottei koiruus koskaan voi olla ihan varma mitä siltä odotetaan vaan joutuu odottamaan/kuunteleen käskyä. Variaation ei tartte olla isoa, esim vierelle tulosta ei jatketa seuraamisella vaan tehdään pari maahan-istu-seiso hommaa ja jatketaan siitä seuraamisella. Upea tekemistä yhdessä Nopan kanssa.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Rakkulainen sidekalvontulehdus ja muita kuulumisia

Joko tämä voisi riittää?

Kasvua, leikkitreffejä ja korva-ajatuksia